• 9625
    son 5 günde: hakim ziyech, nelsson.
    son 1.5 hafta da: kerem demirbay, oliveira, tete, ziyech, nelsson.
    son 3 hafta da: kerem aktürkoğlu, barış alper, kerem demirbay, oliveira, tete, ziyech, nelsson.

    evet, görüldüğü üzere son 3 hafta da tam 7 kurban seçmiş taraftar topluluğudur.
    millet 35 yaşındaki tadic'i deli gibi överken, bizler ziyech'i 2-3 çakma yorumcunun sözüne bakarak eleştiriyoruz. eleştirdiğimiz oyuncu da, daha geçen sene psg'ye transferi son anda iptal olmuş bir oyuncu!
    efendime söyleyeyim, millet becao gibi kazma bir stoperi överken, bizler nelsson gibi muhteşem bir stoperi çarpıtma haberlerin gazına gelip itin bir tarafına sokuyoruz.
    21-22 sezonunda 52 maçta 13 gol 13 asist
    22-23 sezonunda 38 maçta 10 gol 14 asist
    devam eden 23-24 sezonunda 16 maçta 5 gol, 7 asist yapan kerem aktürkoğlu'nu bile eleştiriyoruz. neymiş, top kontrol edemiyormuş! neymiş çok top kaptırıyormuş! kimse de ulan bu adam sürekli denediği için top kaptırıyor da demiyor ha. sadece top mu kaptırdı? o zaman yuuhhhhhh!
    suyun karşı tarafı ise hiçbir şey yapamayan ama sadece koşan emre mor'u bile övüyor! ıslıkladıkları irfan can, az biraz skor katkısı yaptı diye el üstünde tuttular düşünün.
    öbür taraftan en kritik anlarda sahneye çıkan 23'lük barış alper gibi genç bir jokerimiz var ama sadece vücudunu kullanıyor deniliyor. diğer takım taraftarları ise 30'luk umut nayir'in girmesi için tempo tutuyor!
    tete çok iyi oynamasına rağmen, taraftarımız en olmadık yerden eleştirmesini bilirken; diğer takımlar kent adlı oyuncunun şov yaptığını iddia ediyor!

    daha bunun içinde "zaha'nın gülmemesi sıkıntı."
    "ndombele kilolu ve iyi değil."
    "muslera emekli olmalı."

    gibi birçok eleştiriyi daha görebiliriz. evet, eleştiri çok iyi bir şeydir ama dozunu da iyi ayarlamak gerekiyor. aksi takdirde her şeyi eleştire eleştire kendi kendimizi dibe çekeriz. hayır bir de, sanki geçen sene şampiyon olan ve bu sene şampiyonlar liginde çok iyi giden biz değilmiş gibi davranıyoruz. ulan yıllardır şampiyon olamayan takım bile oyuncularını bu kadar eleştirmiyor be!
    baksanıza abi, nelsson gibi değerli bir stoperimiz var ve çok değil, daha 3 ay önceye kadar 20-25 milyon euro değer biçiyorduk. şimdi ise sosyal medyada falan 10 milyona gitsin yeter diyenler var. neden? çünkü yedek kalmak istemediğini ve bu durumun kendisini sinirlendirdiğini söylemiş! bak bak, sanki küfretmiş!
    sonra da efendim biz oyuncu satışı yapamıyoruz, işte çok paniğiz...

    acaba neden?
App Store'dan indirin Google Play'den alın