resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10085
    galatasaray camiasina ve taraftarina psikolojik ustunluk tanimini ogretmis baskan. kendisi sadece futbolda degil basketbol gibi diger branslarda da basarili oldugumuz donem baskanlik yapmistir. kendisi doneminde galatasaray’i sampiyonlar liginin gediklisi yapmis, rakiplere gereken cevaplari her firsatta en dogru sekilde vermis(bkz: bu ates ufleyerek sonmez), galatasaray’i ezdirmemistir. yeri gelmis hukumete bile kafa tutmus, bu sebepten dolayi stadyuma giden metro hatti iki sene acilmamistir. fenerliler gibi havuzdan cikariz knk zaa xd dememis 2014 basketbol finalinde alenen oynanan tiyatroya seyirci kalmayip takimini sahaya cikarmayarak en guzel cevabi vermistir. baskan oldugu donem galatasaray’i yenmek icin sadece rakipler degil, tff spor yazarlari ve tum medya birlik olmustur.

    kendisinin bazi kesimlerice sevilmeme sebebi fatih terim ile -hakli ya da haksiz - takismasi olmustur. ama sorarim fatih terim’in hangi yonetimle takismasi olmadi ki? fatih terim aslolan galatasaray ise niye kendisini sezonun yarisi tribune gonderen, galatasaray’i durdurmak icin her turlu mobbing yapan donemin tff baskaniyla siritarak poz verdi? kizi buse fatih terim gonderildikten sonra tum sosyal medyada galatasaray’i takip etmeyi birakip terim ailesi buse terim’in volkan bahcekapili ile olan dugununde galatasaray’a ve futbolcularina yapilan imalara goz yumdu? hepsi sozlukte arsivde kayitli. bunlari da dusunmek lazim. yani burada biri yuzde yuz suclu digeri yuzde yuz masum gibi bir durum yok.

    2014 devre arasi yaptigi transferler elestiriliyor tamam ama bugun ovulen dursun ozbek yonetiminin 2015-17 surecinde yaptigi transferlere de bakalim isterseniz. ayrica o donem sacma 6+0+4 kurali yuzunden kadromuz yeteri kadar genis degildi. parlayan yerli oyuncular aziz yildirim ve baskanlarinin baskisi yuzunden fenerbahce’ye gidiyordu. (bkz: alper potuk) o donem yapilan transferler genc olmalari sebebiyle bir projeydi, porto modeli denendi tutmadi. bu kadar basit.

    velhasil ben kendisine hakkimi helal ediyorum. galatasaray’in en dominant oldugu donemlerden birinde baskanlik yapti. ha diyeceksiniz fatih terim olmasa hicbirsey yapamazdi diye. belki dogru. ama fatih terim de aysal yonetimi olmasa bodrumda emeklilige baslamis, futboldan elini ayagini cekmisti.

    ben kendisine dogrulariyla hatalariyla hakkimi helal ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın