resim
Beknaz Almazbekov
Takım:Galatasaray U19
Mevki:Sol Kanat
Yaş:19
Boy:1.77
Uyruk:Kırgızistan
  • 205
    kendisi olur veya olmaz onu zaman gosterir ancak galatasaray taraftarinin 18 yasinda bir futbolcuya gereginden fazla anlam yukleyip sonra da bu dogrultuda baski yapmasi hic dogru degil.

    kendisinin yasinda iken ozan kabak kulupten kovuluyordu tudor yerine fatih hoca gelince takimda tutuldu ve ozan bize 11 milyon euro kazandirarak transfer yapti. donemin yonetimi genc futbolcularin sozlesmelerindeki serbest kalma maddelerini kontrol etmeyi atlamayacak kadar amator olmasa belki de daha fazla kazandiracakti. yunus akgun icin de bundan olmazlar falan deniyordu olmamis halinden 8-9 milyon gelir elde edecegiz bir aksilik olmazsa.

    o yuzden daha 18 yasinda bir cocuk icin isik vaad etmiyor, fizigiyle oynuyor, yetenegi kisitli gibi analizler dogru degil. sacha boey ve baris alper yilmaz da fizigi ile oynuyor 18 yasinda neredelerdi mesela? kerem akturkoglu neredeydi? icardi barcelona altyapisindan falan kovulmustu. az bir topa basin as takimin keyfini surun altyapidan oyuncu gelecekse gelir, kendini gelistiremeyen gider. bunlar oyunculari toplam 5 kere 90 dk izlememis bizlerin degil her gun onlarla beraber antrenmana ve maclara cikan altyapi hocalarinin isi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın