• 804
    saygı duyulası bir topluluk olduklarını düşünmüyorum. ben genelde yangını sezon sonunda çıkarırım. performansa bakarım, isme değil. yapılana bakarım, reklama değil.

    yangıncı taraftar denince aklıma ne geldi anlatayım; zamanında klose bize önerilmişti, kendisinin transferi ciddi ciddi konuşuluyordu. tabi öncesinde ibrahimovic transferi konuşulduğu için kendisi neredeyse çarmıha geriliyordu. çok yaşlı denildi, sanki ibra gençti aq. öyle ya, ibra varken klose kim köpek.

    neticesinde klose'nin transferi gerçekleşmedi. biz ibra'yı da alamadık tabi. sonrasında klose lazio'ya gitti ve uefa eşleşmemizde italya'da bize gol atarak tur umutlarımızı söndürdü. hayatta büyük konuşmamak gerek. o sezon biz umut bulut ile gol bulmaya çalışıyorduk, klose de baya bir başarılı performans sergiledi lazio'da. sonrasında da gitti efendi efendi gibi futbolu bıraktı.

    son yıllarda taraftarlık kimliği çok değişti. her şeye karışır oldu. saha içinden, oynanan oyundan zevk alamaz olduk. sözlüğe giriyorum, daha maç başlayalı 5 dakika olmamış, kerem kötü, tete aksıyor, dayı kerem çöp vs vs. hadi bizim kerem şamar oğlanı zaten de diğer futbolcuların daha doğru düzgün 3 maçı bile yok ama hemen damgalamışız. sora da gol atınca gooool beee diye çığlıklar atıyoruz. maçın adamları da iki kerem oluyor ): bizim yangıncı taraftar da hiçbir şey olmamış gibi bir sonraki maçı bekliyor çarmıha germek için birilerini. böyle taraftarlık mı olur?

    hani hep söyleniyor ya, 96-2000 arası sosyal medya olsaydı biz uefa'yı alamazdık diye, bırak uefa'yı, ilk sezonumuzda 7. hafta falan ortada ne imparator kalırdı, ne de hagi. hakan şükür'ü falan üç paraya gönderirdik gol atma özürlüsü diye.

    akıl sağlığınız için bu topluluktan uzak durun derim. maç günleri falan sözlükte yazmayın, hele kaybettiysek aman aman. gidin başka şeylerle uğraşın. hiç ilişmeyin sözlüğe.

    aynen kardeşim, kulüp senin yangınların sayende doğru adımları atıyor, sana kalsa dursun özbek hiç seçilmemeliydi gerçi. adam başkanlığa zorla aday edildiğinde en büyük yangını yapıyordun halbuki. gidip florya'da kombineni yaksaydın keşke ): gerçi doğru selçuk sports'tan maçını takip ediyordun unuttum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın