resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6332
    fatih terim olmasaydı ilk sezon şampiyon olamazdık, kendisi de maaşları ödemek için badou ndiaye'yi apar topar sattığından kaçan şampiyonluğun igor tudor'dan sonraki en büyük 2. suçlusu ilan edilir ve sezon sonundaki seçimlerde tekrar başkan seçilemezdi. hadi bu senaryoyu pas geçelim; baskın seçim hiç olmadı normal dönemde seçildi diyelim. sezona forvetsiz sokup tarihin en kek şampiyonlar ligi gruplarından birinde forvetsiz oynattığı takım şampiyon olamazdı ve o forvetsizlik rezaletinin ardından başkanlık sürecini tamamlayamazdı. yok merak ediyorum şurada cidden badou ndiaye satıldıktan sonra oluşan havayı hatırlayan 1 kişi bile mi kalmadı? bugün takımda torreira sergio demirbay var kan ayhan var berkan gitti diye karalar bağlıyorsunuz. ndiaye'nin yerine donk ve selçuk oynadı ya.*

    fatih terim'i kovacakmış, buna kargalar bile güler. hangi hocayı ikna edecekti bir sezon orta sahasız, bir sezon forvetsiz, bir sezon 5 kiralıkla, bir sezon muğdat'la bir sezon sekidika ile bir sezon oğulcan ile oynamaya cidden merak ediyorum.

    günahlarıyla sevaplarıyla, doğrusuyla yanlışıyla geçti gitti hayatımızdan. allah rahmet eylesin tekrardan, ve galatasaray sözlük yazarları artık şu saat 00:00 sonrası kendisinin başlığına ilgisiz alakasız konuları dahi kendisine bağlayıp on toplamaya çalışma huyundan vazgeçsin. bunun adı resmen nabbaşlık ve kendisine yapılacak en büyük ayıp da bu bence. ki burada kendisini gerçek manada çok seven bir kişi tanıdım, zamanında da az karşı karşıya gelmedik o kişiyle. geçen konuştuğumuzda o bile bu durumdan rahatsız olduğunu söylemişti. gurrpegi yazmasa rahmetlinin ölüm yıl dönümünü hatırlamayacaklardı sözlükte, ama haftada bir 00:00-00:30 suları arasında mutlaka bir çok özleyen çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın