• 2909
    youtube kanalinin mansetlerine "simdi yangin zamani" gibi sacma sapan basliklar atip, coluk cocugu eglendirecegini zanneden ve sonuclari su olur bu olur diye dusunmeyen gereksiz bir sosyal medya unlusu.

    uğur sen sozlugu falan takip ediyorsun sana iki cift laf edeyim madem.

    konu galatasaray olunca, galatasarayli oldugun icin agzina geleni soyleme hakkini kimden aldin bilmiyorum ama gaza getirdigin ergenlerle birlikte galatasaray'a zarar verdigini biliyorsundur diye tahmin ediyorum.

    iki senedir ne zaman sana bir yerde denk gelsem calhanoglu ve gedson konularini surekli surekli acip durman zaten basli basina bir facia. sen bu isten para kazaniyorsan eger, yeni argumanlar sunup aldigin parayi haketmen lazim.

    hamza ve efe uzerinden yaptigin karalama ise apayri bir seviyesizlik. bu cocuklar daha 18 yasinda. orada oynayan cocuklarla ilgili sen ne biliyorsun ki kendinden emin sekilde atip tutuyorsun. tehlikeli sulardasin haddini bil, gencecik cocuklari bu karalama kampanyalarina sakın alet etme.

    kendine bir kanal acip gece yarilarinda belli bir kitle topladigin icin ve buradan duzenli bir gelir elde ettigin icin sallamayip yanlislarinin uzerine yanlis ekliyorsun ama bu sikintilari ileri boyutlara tasimaya devam edersen, ciddi manada uzulecegin belli. bunu gormuyor olman cok enteresan.

    ayrica futboldan zerre anlamiyorsun, bagirip cagirmaktan baska bir is yapmiyorsun. bunu sana uyuz oldugum icin degil, gercekten futboldan anlamadigin icin soyluyorum.

    iticiliğin otesine tasima bu olayi. insanlarin damarlarina basma ve efendi ol biraz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın