• 9503
    29 ağustos 2023 galatasaray molde maçı ile hayal kırıklığına uğratmıştır. özellikle 2 kerem'e maçtan çıkarken yapılanı sindiremiyorum. biri daha yeni transfer olmuş, diğeri de 2 yıldır hücumda seni taşıyan adamlardan biri. sezona kötü başladılar, takım hazır değil, kurgu oturmamış. çok az seçenekle çok fazla insiyatif alma zorunluluğunda kalıyor her futbolcu. fiziksel yüklemeler vücudu yıpratmış, rakip çok diri vs. vs.

    şu ortamda bu adamları daha ilk maçta ıslıklayıp küstürmek tam bir akıl tutulması. neden yani? senin maç adrenaliniyle yaşadığın gerginliği bir nebze atabilmen için galatasaray neden milyon eurolar zarar etmek zorunda kardeşim? destekliyorum dediğin takıma nasıl yapabiliyorsun bu kötülüğü?

    sezon ortasıdır, bir şeyler kaybetmişsindir ve oyuncu defaatle isteksiz ve kötü oynuyordur bas bas bağırır yuhlarsın. anlarım, saygı duyarım. ama bu maçta bunu yapmak nedir abi? sen stadda benimle omuz omuza maç izleyip takımıma bu zararı veremezsin.

    şahsım adına bu şımarıklığa daha fazla tahammül edemeyeceğim için bir süre kombinemi devredip maçlara gitmeyeceğim. takım ritim tutturur da bu şımarıkların biraz paşa gönülleri keyiflenirse o zaman giderim, zira bu hareketler tribünde beni yoruyor. gerçekten maçtan daha yorucu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın