• 955
    fizik gücü ve temposu yüksek bir rakibe karşı, üstelik erken yenilen golle de geri düşmemize rağmen, kalitemizi, klasımızı, tecrübemizi ortaya koyabildiğimiz ve geriden gelerek kazandığımız maç, şampiyonlar ligi sahnesinden önceki son engel.

    herkes yunus'u kadroda görünce "ne oluyor ya?" dedi ve barış alper'in fizik gücü ile fark yaratabileceğini düşündü. fakat yunus ilk yarıdaki muhteşem oyunu ile galibiyette aslan payının sahibi oldu. sergio'nun frikikten attığı gol öncesi faulu alan isim de yunus'tu, icardi'nin akıllara kazınan usta işi golünde ona servisi yapan da. fakat şunu da belirtmek lazım, yunus 2. yarı sahada neredeyse yoktu, rakibini sürekli kaçırdı. 2. yarının başında baskı yediğimiz ve golle sonuçlanan ilk 10-11 dakikada geri yardım edemedi.

    istatistik ve pozisyon olarak molde'nin bariz üstünlüğü olsa da icardi'nin "ben buradayım" dercesine ortaya koyduğu 1 gol 1 asistlik performansı ve galatasaray karakteri, molde'ye karşı galibiyet için yetti de arttı.

    fakat okan hocamın gerekli dersleri çıkardığını ve bu playoff mücadelesinin bize iyi bir test olduğunu düşünüyorum, özellikle de molde'den 5 km az koşmuş olmamız konusu üzerine düşülmeli...

    hepsinin ayağına sağlık.
    ben bu takımı şampiyonlar ligi'nde izlemek için sabırsızlanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın