• 2837
    yunus vs tete tiradinda oldukca hakli olan yorumcu.
    tete kotu oynadi denmiyor; yunus cok iyi bir 45 dakika cikartti, 4 tane golluk aksiyonu var yok hakem yok mertens bi sekilde 2si olmadi ama cocuk yapmasi gerekeni yapti; hala gelip yunus cok kotuydu diyorsunuz diye kizmakta sonuna kadar hakli. tete'nin de topun ayagina yakistigi disinda hicbir cikarim yapamayacagimiz bir sekansindan sonra tete ovuculugu yapip yunus'u kotulemek cok hakkaniyetsiz bir davranis ve bunun toplumsal bir hezeyan oldugunu vurguladi, ki hakli da.
    1 yil almanya'da yasadim, bu hezeyani dibine kadar ben de yasiyormusum onu farkettim. su an ankara'daki eski mahallemde onceki evimden daha kucuk bi evi ciktigim fiyatin 6 katina tutarak geri dondum. cunku her defasinda kat'i surette aksi durumlar yasasak da asla inanmaktan vazgecemedigimiz yabanci > yerli denklemi dogru degil. eger gereken ozen verilirse yerel > yabanci. dun bizi evire cevire donen molde'nin 2 ısvec'li haric tamamen yerli oyuncularla oynamasina verilen tepkiler nerede, o takima karsi bi seyler yapmaya calisan 3-4 oyuncumuzdan biri olan yerli yunus'a verilen tepkiler nerede..

    ekside bir yorum okumustum okan hoca hakkinda, "nedir bu yunus inadi, ne kadar iyi oynarsa oynasin emre colak'tan hallice bi topcu, bunu oynatip kendine hocayim diyor" minvalinde.

    yani ugur'un karsi ciktigi kafa bu arkadaslar iste; adam iyi oynasa bile yunus oynasin istemiyor cunku turk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın