• 2813
    arkadaslar bu adam sadece bir futbol yorumcusu degil, kendisi bir streamer, bir youtuber. yani yayinlari tiklanip izlendikce para kazaniyor, isi bu. yayinlarini ornek aldigi yurt disindaki kisiler gibi bir tavir takinmasinin sebebi bu. adam reyting pesinde, zaten turkiye’de de bir numaradir heralde bilmiyorum bakmadim.

    bjk ve fb konusuna gelirsek, kalkip fanatik galatasarayli gibi yorumlar yaparsa -ki oyle, kendisi baya bildigin cocukluktan galatasarayli- izleyicilerinin 2/3’unu kaybeder. bunu niye yapsin? adam is yapiyor is. siz is yaparken kazancinizi etkileyecek kisileri takimina gore ayirip ona gore mi konusuyorsunuz? is bu yani, boyle bakin bence. bosu bosuna nefret kusmanin anlami yok bu insanlarin hic birine.

    dip not: kendisinin galatasarayin avrupadaki imaji ve olmasi gereken hedefi uzerine yaptigi yorumlara (ugura yakin ve daha buyuk yastaki cogu taraftar icin galatasaray demek avrupa demek bence) katilmakla beraber, bu kisim harici yorumlarini, degerlendirmelerini oldukca sig ve basit buluyorum. zaten reyting avciligi yapiyor dedigim gibi. bjk aciklamasi videosunun bir yerinde o kufuru soyleyecegini biliyorsun izlerken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın