• 2811
    https://twitter.com/...9d2Wk--iLlA&s=19

    uğur'a geçmişte bazı cidden anlamsız tweetlerinden saydım yine atınca yine sayacagım. ama 2 3 farklı zamanda geceleyin youtube yayınları önüme düştü atıştırırken izleyeyim dedim. dün de tam linkteki kısımda açmıştım.
    yayınlarında bildiğin galatasaraylı yayını yapıyor uğur. bildiğin bizi sert eleştiriyor biraz kendime benzettim o konuda insan sevdiğine kızar gibi. beşiktaş, fenerliler soru sorunca da işte abi iyisiniz ya gibi resmen hani arkadaşını yalandan över gibi övüyor. bu ayrım buradan geliyor. bir takımı sahiplenmiş diğerlerine öylesine yorum.
    daha dün "şu kadar beğeni yapın işte 21 tane exxen spor paketi hediye edeceğim, galatasaray'ın maçlarını izleyebilirsiniz" dedi. yani bu adamı izleyen fenerli, beşiktaşlı yok mu? var. soru da soruyorlar. yayına ne zaman gelsem galatasaray 11 dizilişi hep açık. geçen ziyech diyordu, kadronun sağına böyle biri lazım diye ziyech yazmıştı o 11'e mesela. aslında tam lazım adam diyordu gözü aydın.

    bahsettiği gizli hayvanoğluhayvan ortasaha da goretzka. zaten tahmin ediyordum dün belli etmediğini zannetti ama ben caktım. goretzka değilse de ihtimal gördüğü için isim veremiyormuş, transfer ihtimali kesin kalkarsa söylerim diyor.

    yani azıcık insanı bilen kişi şu herifi izleyince fanatik gs'li olduğunu görür. ama burası sosyal medya. kendi takımını benim taraftarım bana kızmaz diye 2 3 kez bile olsa yalandan yanlış şekilde gömmeyeceksin. eleştir. ama bi beka meselesi dedin belki espri yapmak istedin oradan düştüğün konum ortada. eski sözlük yazarısın, sözlükte sevilmiyorsun.
    yayınları bende biraz sempati yarattı, izleniyor da. her yorumuna katılmıyorsunuz ama izletiyor. yani bu yayınlarla galatasaray'a odaklı iş yapması bir tık onu da huzura erdirmiş. galatasaray'ı konuşurken bir tık daha rahat. fener'i kadıköy'de yendiğimiz gün vole yayınında bağırıp, zıplamamak için zor duruyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın