• 33607
    gereksiz panik ortami yaratan yeni nesil taraftarlari sahip takim. adamlar 3 ay onceden planlarini soylemis, buna gore hareket ediyor. erden timur transfer sirasini soylediginde rashica oncelik degildi, olursa guzel olurdu. bir sonraki adimi dusunuyor cunku adam. simdi kanat almisiz iki tane, merkez orta saha onceligimizken, eski oyuncumuz besiktas'a gitti diye ortalik yangin yeri ama icardi yakmadi bu sefer.

    rashica ise yarayan bir adam, benim de icime oturur turkiyede baska formayla.gormek ama o futbolcu saklaban gibi ucakta oyle pozlar veriyorsa mumkunse gitsin, napim yani.

    neymis beklemismis. bekleyecek abi, galatasarayla sampiyonlar liginde oynamak istiyorsa, kendinin yildiz olmadigini bilecek, bekleyecek. beklemekten yorulduysa da istedigi yere gidebilir. bunun icin yonetime kizamazsiniz. rashica tete'nin onunde bir sag kanat degil. hatta bir cok mac baris'in bile onunde olmayacakti. ne yani 3.sag kanat alternatifi icin orta saha transferinden butce mi ayirsaydik adama? kafayi mi yediniz gencler. adam world class orta saha icin yirtiniyoruz diyor, fark yaratacak, bizi one atacak adam diyor, rashica icin bunu risk mi etseydik?

    ıki gun sonra baturina ve gravenberch gibi iki adam gelince ne olacak? firsat transferi zaniolo gibi bir forvet alinca ne olacak? bosuna panik havasi yaratmayin, yonetimi de strese sokmayin.

    yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, kanatta 3.alternatif olacak adam icin yonetimi germeye gerek yok. birakin islerini yapsinlar. beceremezlerse konusuruz, henuz erken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın