• 636
    geçmiş yıllarda ki şampiyon takımların yaptığı hataları tekrar ettiğimiz dönem. türkiye'de çok basit bir kısır döngü vardır. büyük takım şampiyon olamaz. kulübe yeni bir yönetim gelip gözü karartır ve iyi transferlerle, hocayla şampiyon olunur. sonra ki sene sistem kurmak varken popülist davranılıp aşırı maliyetli ve yaşlı transferler yapılır. bunları avrupa için yaptık diye savunurlar. en son da başarısızlık gelir ve maddi sıkıntılar başlar.

    galatasaray transfer sezonunun başından itibaren acil ihtiyacı olan yerlere transfer yapmadı bile. sol bek dahi merkez orta saha ve on numara kadar acil değildi bana göre. günün sonunda bizimkiler hala ramos peşinde falan koşuyor. geçen sene ki 11'i koruyup üstüne iki as transfer yapsan yeterdi. sen şimdi as takımın en az yarısını değiştiriyorsun. teknik direktörü tüm sistemi baştan kurgulaması durumunda bırakıyorsun.

    okan buruk her basın toplantısında rashica'yı istediğini söylemesine rağmen böyle bir amatörlük yapıyorsun. şimdi görüyorum yönetime yakın galatasaray duyumcuları kulüp daha iyisini alacak diyor. neymiş ziyech imiş. o kadar birbirinden alakasız profiller ki.

    böyle yaparak okan hocanın işini de daha çok zora sokuyorlar ama ne taraftar ne de yönetim farkında değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın