• 36
    tabii ki, herkes istediği gibi düşünebilir ve yazabilir ama sözlükteki bazı yazarların son zamanlarda garibime giden bir yazma tarzı var. olumsuz bir görüş atılıyor ama sadece bir tahmin şeklinde, içini doldurmak yok, yazarı o düşünceye iten sebep yok, sadece sonuç var.

    örnek vermek gerekirse, kerem demirbay transfer olduğunda bir entry hatırlıyorum "yılın bidonu olacak" yazılmıştı ama neden böyle düşünüldüğü ile ilgili bir bilgi yoktu. yani, sistemimize mi uygun değil, yaşlı mı bulundu, temposu mu yeterli olmayacak vs. gibi doğru veya yanlış tek bir sebep olsa anlayacağım.

    aynı şekilde, kaan ayhan için de bomboş transfer olduğu yazılmış ve güven vermediğinden bahsedilmiş. hangi özelliği beğenilmemiş ve neden hiç güven vermemiş belirtilse, bomboş transfer olduğu görüşünün altı en azından biraz dolmuş olacak.

    son olarak da hiçbir sebep belirtmeden, hani hissiyat bile demeden okan buruk'un sezonu tamamlayacağı öngörüsü. yine aynı şekilde sebepler belirtilmemişti. sözlükteki gidişat, sosyal medyaya benzemeye başladı. en ufak olumsuzlukta hatta olumsuz bir durum yokken bile abartı derecede negatif yorumlar yapılabiliyor.

    açıkçası, tahammülsüzlük üzerinden bakarsak; lig tarihinin galibiyet rekoru kırılarak, derbilerde ezici bir üstünlük sağlayarak ve her takımı en az bir kere yenerek şampiyon olunan bir sezonun* sonrası teknik direktörüne ve takıma 3-5 maç tahammül edemeyenlerin aşırı negatif yorumlarına da başkalarının tahammül edememesi bana normal geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın