• 32
    olmaması gerekendir, sözlüğün de kalitesini düşüren tavırdır.

    lakin sansürün veya otosansürün de farklı versiyonları mevcut. mesela saygı sınırları içerisinde ben teknik direktörümüzü de sözlüğün çok iyi zannettiği ama aslında o kadar da iyi olmayan bazı oyuncularımızı da eleştirebilmeliyim. eleştiriyorum da… ofsayt yemek de mesele değil. nitekim hiç ofsaytı olmayan yazara da yazar demem. orta yolcudur. fakat entrylerimiz silinince (nedenini anlamadığım şekilde) bunun adı örtülü bir “sansür” oluyor.

    burası fikri hür vicdanı hür bir platform olacaksa (kesinlikle olmalı), bunun yolu kutsal kabul ettiğiniz hocalara, futbolculara eleştiri gelince kişisel olarak saldırmadan tahammül etmektir. cevap verilir, üslubu koruyarak karşı fikirler çürütülür bunlar doğaldır ama işi kişiselleştirmek sığ bir tavırdır.

    şuna da katılıyorum, 300 entryden 295 tanesi negatif ise ben de rahatsız oluyorum. yine de kimseye sırf bunun için troll falan demem. troll gelip buraya emek vermez. uğraşıp aylarca beklemez. burada olanların hepsi galatasaraylı. aksine inanmıyorum şahsen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın