• 33541
    ben kilit açabilen bir 10 numara eksiğimiz olduğunu düşünüyorum. 1 yıldır yazıyorum, 2011 2012 kadrosunun en önemli özelliği selçuk ve melo ile göbekten müthiş delici olmasıydı. kazma ndiaye bile kısmen delici özelliğiyle iş yaptı bu ligde. bizim torreira'nın yanına alacağımız adamın top taşıyabilen biri olması lazım. önlerine de bilekleri kadife bir hücumcu lazım.

    ne yazık ki takım tamamen geçiş oyunu oynayacak oyuncular üzerine kuruldu. kanat forvetler top almak için iyice çizgiye açılıyor. ortadaki oyuncular çalım kabiliyeti de şut özelliği de düşük. takımda icardi gibi bir bitirici var, adamın ayağına top değdiremiyoruz. icardi'ye gelen toplar ancak orta kafa şeklinde. bu dertler bugün ortaya çıkmadı, bir yıldır böyle. basakşehir'e 7 atarken de böyleydi. bu entryinin ilk yarısı taa 3 ay önceden kayıtlı kalmış, tek cümle değiştirmedim bile. çünkü eksik hala aynı.

    inatla kaptırıp gidecek kanat forvetler üzerine takım kuruyoruz. bu seneki takım fena halde falcao, seri, lemina, nzonzi senesine benziyor. kağıt üzerinde ve playstationda fark yaratır ama bu adamlar gerçekte ne oynar?

    yaratıcı ortasaha olmazsa bu sene avrupada geride beklediğimiz maçlar dışında her maçta benzer sorunları yaşayacağız. bugün bir gol atsak yine 3 yapardık rakibi. problem 2. veya 3. gollerde değil. 0-0'ı oynarken kilidi açmak maksat. bunun eksiği de göbekte yatıyor. bunu görmek için futbol gurusu olmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın