resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2321
    kendisiyle ilgili spekülasyona girmek ve çirkin sulara girmek istemem ancak zamanında erman hoca’nın yaptığı biraz edepsiz yorumun doğruluk payı da vardır. kasık sakatlıkları ile maç ve antrenman dışı fazla aktifliğin bağlantısı bir realitedir. satış için korunma durumu varsa ve sakatlığı bir beyaz yalan ise bu problem değil ve bu işin içinde var, ancak sağlığını koruyamıyorsa bu yatırımların riski çok daha fazla demektir.

    yusuf demir gibi bir risk olsa deriz ki denendi olmadı 3-5 milyon euro zarar ettik. ancak burada rakamlar 20 milyon eurolar. satılsın diyenlerin mantıklı bir argümanı var çünkü kontratı gereği çıkabileceği tavan 35 milyon euro, oradan da menajere, komisyonlara, eski kulübüne ne kadar gider bilemeyiz. belki bir sonraki satışını 70 milyona yapar ama bu bizimle olmayacak o yüzden tavanı bizi çok da alakadar etmez.

    taktiksel risk yüksek, psikolojik risk yüksek, sakatlık riski yüksek, potansiyel de bir o kadar yüksek. sırat köprüsünde bir macera zaniolo bizim için. iyi düşünülmeli.

    icardi gibi bir özel adam ver elimizde ve bir performans makinası. zaniolo’nun italya için beklenen potansiyelini bizzat sahaya koymuş bir adam.

    kendisini top class takımlardan uzak tutan risk profilini bir düşünelim. saha içi devamlılık standart, sakatlık riski düşük, taktiksel rolü net, psikolojisi stabil, risk faktörü sadece özel hayatı ve eşiyle olan fırtınalı ilişkisi. o bile ne kadar negatif etkiledi macerasını.

    diğer tüm starlarımızda da bu kadar farklı ana başlıkta soru işareti yok. rashica netligi beklemek haksızlıktır ama bazı soru işaretleri de ciddi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın