resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2313
    takım oyuncusu olmayı öğrendiği noktada hem takımı hem de piyasasını katlayacaktır. bu konuda görev tabi ki okan hoca ve ekibine düşüyor. geçen sezon iyi oynadığı maçlar da dahi pas verme, ver-kaç yapma veya ters top oynama, rakibe lüzumsuz faul yapma konusunda eleştirmiştim. topu aldığı anda tüm odağı rakibi çalımlama veya şut atmaya yönelikti. bu inadını kırmadığı sürece istediği kadar italyanın altın çocuğu olsun hiçbir yerde tutunamaz.

    şimdi diyecekler, adam fenerin içinden geçti. evet geçti. ama güzel kardeşim oynadığı diğer maçlarda neden yapamadı bunu? çünkü kapanan rakiplere bunu yapamıyor, pas konusunda doğru zamanlama açısından eksik. her ayağına gelen topta kaleyi düşünemezsin. her pozisyonda 3 kişinin arasına girip zorlayamazsın.

    geldiğinde kendini ispatlamak istiyordu ve sürekli ekstra şeyler deniyordu ki bunu okan hoca da söylemişti bir basın toplantısında. italya milli takımı da cabası. ama artık kendisiyle okan hoca ve/veya bir mentör oturup takım oyuncusu olmanın ona vereceği katkıyı anlatması lazım.

    yukarıda tüm anlattıklarımdan sonra kalsın mı gitsin mi sorusuna yanıtım (rashica'nın gelmesinden tamamen bağımsız olarak, o ayrı bir konu) eğer son kısımda bahsettiklerimi yapacaksa kalsın olur. ama en son oynadığı maça kadar hiç değişmeyen bencil oyun, ekstraları zorlama olaylarından vazgeçmeyecekse de ederinde satılmasına karşı çıkmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın