• 7
    böyle bir başlık açmayı düşünüyordum, tam da zamanında açıldığını fark ettim. maalesef son bir senede zirve yapmış olaydır. tahammülsüzlük, en ufak konuda hemen ikiye bölünme, atıp tutma ve maalesef seviyesiz noktalara giden tartışmalar.

    her şeyden evvel sözlükte zaten birisinin görüşüne veya herhangi bir şekilde entrysine cevap girmek yasak. ya da öyle olması gerekiyor, ben yanlış bilmiyorum değil mi? burası forum değil öncelikle sözlük. lakin bu son zamanlarda sözlüğün en çok çiğnenen kuralı olabilir. dolaylı yoldan lafı uzatarak yapılmaya çalışılsa da, çok sık bir şekilde hemen her konunun altında görüyorum, sürekli birileri birilerine cevap yetiştiriyor. bu gerçekten inanılmaz bir şey. tamam haklısınız.

    ben artık x futbolcusunun altında şunu görmekten gerçekten bıktım sözlük;
    -y takımı için yeterli seviyedeki futbolcu.
    -y takımının kapısından giremeyecek topçu.

    edit: gidişat gerçekten çok kötü. yarın bir gün yetkililer yumruğu masaya vurup, bir süreliğine şu nesilden sonraki yazarlara entry girişini kapatıyoruz, bir çok kişi ve entry incelemeye alınacak, yazar sayısı yarıya düşürülecek ve bundan sonra kurallar daha sıkı uygulanacak falan dense şaşırmam, hani öyle bir noktaya gidiyoruz gibi hissediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın