• 16091
    günden güne gerilen yer. eskiden buraya ufuk açan değerlendirmeler, mest eden duygusal içerikler okumaya gelirdim. çünkü aynı değer çevresinde etkileşim bir ihtiyaçtı. ve o günlerde daha ayağı yere basan ifadeler vardı burada.

    şimdilerde öyle şeyler okuyorum ki yeni katılan forvet sanki 50 maçtır gol orucundaymış gibi, gayet faydalı ve öncesine göre gelişmiş gördüğün genç ayaklar 50 yıldır kulübü sömürüyormuş gibi, çoğunlukla baskın oynadığımız iki maçta kendi liginde sezon sonlarını oynayan formda rakibin duvarını aşamamış yine de turu geçmiş olmamız dünyanın sonuymuş gibi...

    benim nesnellik, dürüstlük gibi konulara hassasiyetim var. bu denli mantıksız saçma değerlendirmeler görünce insanın bu güruhla mücadele edesi geliyor ve sonuç olarak kendimi belki ağır ama yazarken hiçbir pişmanlık hissetmediğim yazılar yazarken buluyorum. çünkü topluluklu cehalet denilen olgu, ben bunu bu ülkenin her santimetresinde görmekten bıktım artık midem bulanıyor.

    neyse konu özeline dönersek benim anladığım bildiğim taraftarlık bu değil. yine de galatasaray belki benim toplumla aramda kalan son bağ. bazen gerçekten saçmalıyorsunuz ama iyi ki varsınız. yine de biraz sakin olalım.

    edit: son cümlecik *
App Store'dan indirin Google Play'den alın