• 1
    son zamanlarda maalesef galatasaray sözlükte var olan durum. sözlükte farklı fikirlere inanılmaz bir tahammülsüzlük var. eskiden böyle değildi burası. bir futbolcuyu beğenmiyorum yazardın, ofsayt entrylere girer giderdi. şimdi öyle değil.

    zaniolo 30 ediyorsa satılsın dersen sapıtmış olarak görülüyorsun.
    rashica istersen vasat sever olarak tanımlayanlar var.
    morutan satılsın dersen kalacak, çok katkı sağlayacak diye üstüne biniliyor.
    oliveira'nın kontratından rahatsızlığını dile getirirsen bin bir tepki ile karşılaşıyorsun.
    cicaldau'nun falan çöp olduğunu, angelinho'nun defansif zaaflarıyla bize uymayacağını düşünmek ihanet bazı arkadaşlara göre.

    hiç kimse galatasaray'ın kötülüğünü istemiyor burada. isteyen varsa da zamanla yakalanıyor zaten. kulübe çok fazla katkı sağlayamayacağını düşünülen bir futbolcu için satılmasını temenni edebilir bir yazar. bu kimseyi sapıtmış veya vasat sevici yapmaz.

    fikirler tek değil arkadaşlar. burası galatasaray sözlük. biz galatasarayız. burada biri zaniolo gitsin ister, birisi kalsın ister, biri muslera gitsin ister, biri kalsın ister, hatta biri icardi'nin maliyetini fazla bile bulup eleştirebilir. beğenirsen 10 butonu orada, beğenmezsen ofsayt orada. kafası size uymayan kafaya sahip yazarlara hakaret boyutunda konuşmaya son verin artık, yakışmıyor buraya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın