• 33349
    uyum sorunu yaşama ihtimali beni endişelendiren takımımız.

    takım sporlarında oyuncuların bireysel kaliteleri önemlidir ama daha önemlisi; birbirleriyle olan bağlantıları, ortak bir ruhu paylaşabilmeleri ve aralarında saygı unsurunun bulunmasıdır. o yüzden bu oyunda her bölgede bir tane yıldız karakterli futbolcu olması her zaman daha iyidir.

    geçen seneyi düşünelim; 3. bölgede tartışmasız yıldızımız icardi ve onun sahadaki eli ayağı olan kerem, bunlara asistan rolde de mertens ve rashica vardı. mertens yeri geldiğinde 1. bölgede bile adam kovaladı, rashica'dan bahsetmeye bile gerek yok. bu durumda kerem de mutlu çünkü hem icardi'nin markasını kabul ediyor ve ona saygı duyuyor hem de kendini öne çıkarabiliyor. o nedenle çok üst düzey bir katkı aldık kerem'den. türk kontenjanında olduğu için bu ekstra değerli oldu ve bence şampiyonluğun da kilidini açan şeylerden biriydi.

    bu sezona geldiğimizde bu hattı kerem, icardi, zaha ve zaniolo'dan kurmuşuz gibi görünüyor. buranın yıldızı kim? yine icardi diyebilirsiniz ama ben ne zaha'nın ne de zaniolo'nun bunu net olarak kabul edip yeri geldiğinde takım savunmasına katkı sunacaklarını düşünmüyorum. ikisi de tek başına üzerine takım kurulabilecek karakterler ve buna alışkınlar. çokça da birbirlerinin üzerine basacaklar. bu işin en tatsız tarafını da kerem'de yaşayacağız. yine kimlik bunalımına girecek, eski popülaritesini kaybettiğini hissedecek ve tıpkı marcao olayında olduğu gibi yine psikiyatrik bir mevzu gelişecek.

    uzun lafın kısası, bütün malzemelerinizin çok kaliteli olması çok lezzetli bir yemek yapacağınız anlamına gelmiyor. aynı tabağa wagyu, beluga havyarı ve matsutake mantarı koyarsanız elinizde çok pahalı ama kimsenin keyif almadığı bir yemek olur. önceden birçok kez yazdım, zaniolo'nun buradan eksilmesi birçok şeyi kolaylaştırır bizim adımıza. teklif var mı yok mu bilmiyorum ama ben olsam bunu bir yoklardım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın