• 33318
    fazlasıyla transfer yapılmış ve iyi bir kadronun kurulduğu son sezonun şampiyon takımı.

    şampiyon kadrodan rashica dışında herkes geldi dün itibariyle. sol bek eksiğimiz vardı, angelino ile tamamladık. gitmesi gündemde olan sağ bek ve sağ stoperimizi kadromuzda tuttuk. genel itibariyle baya iyi bir kadro oluştu gerek rotasyon oyuncuları gerek as oyuncular olarak. buraya kadar her şey güzel.

    gündemde orta sahaya torreira’nın yanına bir tane as kadro oyuncusu alınacağı konuşuluyor. şimdi öncelikle şunu düşünüyorum, diyelim oraya bir adet sağlam oyuncu aldık, yabancı kuralından ötürü 3 yerli zorunluluğumuz var ki bunlardan biri kerem biri apo, üçüncünün ön hattan olmasına ihtimal vermiyorum açıkçası, muhtemelen kale olacaktır. ama muslera da son sezonunda yedek kalmak ister mi emin değilim. muslera yedek kalmazsa da bu sefer kadroda yeri garanti olan icardi, zaha, torreira, zaniolo, 8’e yapılacak transfer,boey ve nelsson’dan biri yedek kalacak. farkında mısınız tüm kadroyu yazdım aslında, çünkü hepsi 11 kalitesinde ve kadroda daha iyileri bulunmayan oyuncular. çok deli dehşet bir kadro geliyor, en büyük sıkıntı denge kurmak olacak. herkesin gönlü nasıl yapılacak çok merak ediyorum.

    ayrıca sözlükte ciddi derecede rashica gelmeli deniyor. genel taraftar kitlesi de kendisini istiyor. rashica hiçbir ekstrası olmayan bir oyuncu. sadece standart şeyleri iyi yapıyor. adam geçme özelliği zaniolo’dan iyi değil, bitiriciliği zaniolo’dan iyi değil, iyi yanı asist yapması ve savunma katkısı diyoruz. bence biz savunmayı falan geçtik biz bir canavar oluşturmaya çalışıyoruz, orada rakip yarı sahanın dibine kadar girmiş rashica’nın tam saha geri koşması maç boyu mümkün değil zaten. ama hücum gücü olarak düşünürsek ufak bir istatistik ile size göstereyim farkı, zaniolo süper lig’de oynadığı 349 dakikalık zamanda 5 gol atarken, rashica oynadığı 1701 dakikada 4 gol 6 asistlik bir performans göstermiş. ayrıca zaniolo oynadığı 10 maçın sadece 2 tanesinde ilk 11 başlarken rashica 26 maçın 20’sinde ilk 11 başlamış. rashica’nın gelmesini ben de çok istiyorum ancak rashica yedek kalmayı kabul edebilecek mi? edemeyecekse gelmesi problem olacaktır. geniş kadroda olması da çok fayda sağlayacaktır. hatta çalışkanlığıyla zaman zaman belki zaniolo’yu yedeğe de atabilir yani çok çalışkan bir oyuncu.

    kadro çok karışık bir hal alacak önümüzdeki günlerde. okan hocayı zor günler bekliyor, umarım takım ruhu oluşur ve kimse oynuyorum oynamıyorum diye problem yaratmaz da herkes hedefe odaklanıp verebildiği en iyi katkıyı vermeye çalışır. allah okan hocaya kolaylık versin. bence yönetmesi zor bir kadro kuruyoruz, üstesinden gelirse ki bence gelir, ortalığı dağıtma potansiyelimiz var. tek ihtiyacımız da maç yapmak. çarşamba geçtikten sonra yapacağımız maçlar takımın oturması için çok faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın