• 804
    şu an için 23-24 sezonu adına can sıkan tek şeydir. acilen önlenmelidir. bir gram başarısı olmayan bir camia bir anda onlarca şampiyonluk kutluyor, 4 yıldızlı forması olmadan 5 yıldızlısını çıkarıyor... eee biz yıllarca boşuna mı rekabet ettik, bu ne saçmalık, oyun oynanırken kural mı değişir, tarih 50 yıl ilerden bakılarak yorumlanır mı, değiştirilir mi?

    yıldız nasıl verilir zamanında belirlenmiş. ulusal ve pro niteliği taşımalı turnuvan. ayrıca fırsat eşitliği olmalı. sallıyorum, mardin'in bir takımı turnuvaya katılabilmeli. 59 öncesi turnuvalarda bunlar aynı anda bulunmamakta... ayrıca fb'nin şampiyonluk istediği turnuvaların yıllar sonra ulusal ve pro şampiyonluk sayılacağını o dönemin futbolcuları bilemezlerdi. çoğu takım bu yüzden bu turnuvalara katılmadı bile. istanbul ligi maçımız var haftasonu dedi mesela, onu daha önemli gördü.

    tr'nin en çok şampiyon olan takımı falan değildir fb... keyfine göre turnuva kazanmalarından oluşan bir küme seçip ben en çok şampiyonum diyemezsin. sıkıysa en çok kupa kazanan takıma bakalım, en değerli kupalara bakalım, avrupa kupalarına bakalım, aktif devam eden turnuva şampiyonluk sayılarına kupalara bakalım... hepsinde ama hepsinde öndeyiz...

    ben hepsini görmezden gelip kafasına göre 5 yıldızlıyız biz heyooo, en çok şampiyon olan biziz heyooo diye gezen bir camia görmek istemiyorum.

    yönetim lütfen gerekli cepheyi alsın.

    ha biz yıldızları eklemedik ki biz arma değiştik ehehe mi diyor koskoca 100 yıllık camia. aferin, bravo... o zaman tff de çıkıp diyecek ki yıldızların benim 5 şampiyonluğa karşılık verdiğim yıldızlara benziyor, armanı düzelt.

    gs taraftarına, dijital medyasına, yönetimine sesleniyorum. bu 5 yıldızlı arma ile devam ediyorlarsa etsinler, siz de bu logoyu yuvarlak içine alıp üstüne 3 yıldızı koyun. bu şekilde rezil olsunlar iyice...

    gerçekten çoluk çocukla uğraşıyoruz ya, yazık gerçekten çok yazık. böyle bir ortamda ne spor gelişir ne başka bir şey.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın