• 33299
    bana göre kadro planlaması sezon sonunda çok netti, sol bek, icardi, rashica ve bir mc ile transferi kapatacaktık. fakat zaha transferi planlamayı biraz bozdu ve bundan sonra ani kararlar ve doğaçlamalarla ilerlemek durumundayız. açıkçası ilk başta zaha - fenerbahçe konuşulurken zaha'nın asla türkiye'ye gelme ihtimalinin olduğunu düşünmüyordum.

    10-11 yıldır premier lig'de oynayan ve takımının ikon ismi haline gelen, dönem dönem adı manchester united ile anılan, son 4 sezonun 3'ünde maç başına en çok dripling yapan bir adam olunca 30 yaşında türkiye'ye gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorsunuz haliyle.

    fakat zaha'nın hücum gücümüzü çok ciddi şekilde arttıracağını düşünüyorum. rashica gelse de gelmese de (ki ben morutan ve yunus gönderilmesi şartı ile rashica'yı görmek isterim sadece), zaha'nın kadrodaki varlığı rakipler için büyük bir tehdit. hem kapalı savunmalara karşı, hem bire bir kaldığında hem morutan'a, hem de rashica'ya kıyasla çok daha üst düzey bir isim.

    sözün özü kadro şişkinliğimiz olduğunu düşünmüyorum. ama mertens gitmeden kerem demirbay, direkt oynayacak torreira-oliveira varken fred, yunus ve morutan gitmeden rashica alırsak o zaman işler biraz karışabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın