• 788
    bu olayı pompalayan müptezellerle hâlâ rasyonelite çerçevesinde mahalliydi milliydi tartışma zemini aranmasını hayretle karşılamaktayım. adam kupasızlıktan türkiye kupasını götüne sokacak, kafayı yemiş, azmış. tff de artık tahmin edilen gerekçelerle çanak tutuyor açıkça.

    iki yol var, ya her mahalli şampiyonluk sayılacak, neredeyse her takımın şampiyonlukları olacak ve yıldız muhabbetinin içi boşalacak. böylece fenerbahçe’ye neredeyse iki yıldız fark atmış olduğumuz gerçeği sönümlenmiş olacak. bu ihtimal tff sayarsa. ya da fener bu korsan 5 yıldızla kamuoyunu inandırarak bizi de facto geride bırakmış olacak. bu da tff saymazsa. her türlü işlerine geliyor kısacası.

    zaten halihazırdaki yıldız sistemi 2002’de beşiktaş’a eklenen şampiyonluklarla çökmüştü. fener’in ağlaması da bu olaydan sonra başladı aslında. madem doğru düzgün bir zemine oturtamıyorsunuz, baştan yapmasaydınız şu işi. herkesin kazandığı turnuvaları bir liste yapıp yayınlayıp geçseydin. yayın gelirini de son 5 yılın sıralamasına göre yapardın biterdi giderdi. yıldık lan bu heriflerin fake efsanelerinden, post-truth sıçmıklarından. ööh yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın