• 33285
    henüz transfer dönemi bitmedi fakat bu sezonki kadro mühendisliğini hiç beğenmiyorum.
    her ne kadar transferlerine sevinsem de bütün denklemi zaha ve zaniolo ikilisi birden sahada olunca bozuyor.
    ileri dörtlümüze baktığımızda bu sistem tamamen bozuk görünüyor.
    zaha'yı forvet arkasına koyduk diye hesap ediyoruz ama 10 numara transferi bekliyoruz.
    diyelim zaha'yı koyduk ve 10 numara transferi yapmadık, yetenekleri 2. forvet oynamaya müsait olsa da zaman zaman orta sahaya gelip top dağıtımına katılacak mı veya nasıl bir oyun ortaya koyacak şu an için çok belirsiz.
    zaha'yı sola koyuyoruz ortaya kerem'i koyuyoruz ne performans vereceği hiç belli değil, sırf içeri devrilmeyi seviyor diye top kontrolü falan zayıf olan kerem'den 10 numaralık yapmasını beklemek çocuğa haksızlık olur.
    zaniolo'yu 10 numara bölgesine koyuyoruz, çocuk hiç öyle bir oyun tarzında oynamak istemiyor gibi özelliklere sahip, oyun kurucu kanat profilinin gerekliliklerini bile yerine getirmek ona uygun değil, tamamen bir açık alan kanat forveti.
    kerem'i kestik sola zaha sağa zaniolo ortaya da 10 numara transferi yaptık, koca bir sezon yerli sınırıyla uğraşmak zorunda kalıyoruz.
    zaha-zaniolo-kerem üçü de yedek kalacak oyuncular değiller ve üçü aynı anda sahada olduğu zaman, arkasında oynayan 2 orta sahayı da onlara göre ayarlamak zorunda kalıyorsun.
    bir de bunların yanı sıra sol bekte angelino varken önüne sıfır defans olan katkısı olan oyuncu atmak, sol tarafı tamamen otobana çevirebilir.
    sanki tek kurtuluşumuz üzülsem de zaniolo ile vedalaşmak gibi görünüyor.
    olası bir zaniolo satışı, rashica'nın tekrar dönmesi ve 10 numara transferi ile hücum dörtlüsünü tekrardan kurgulamamız çok daha faydalı olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın