• 33267
    temmuz maçları konusunda darıldığım takımdır.

    her temmuz galatasaray kötü oynar gibi bir nedenin önümüze sunulması son derece yanlış. neden yanlış peki? zira şampiyonlar ligi ön elemesi oynuyoruz, gazoz kupası maçı değil. böyle dandik bir nedenden milyonlarca euroluk geliri tepmek mantık ile açıklanabilecek bir şey değil. düşünsenize kasımda darmadağın edeceğiniz bir rakibe bu nedenden eleniyor ve en az 25 milyon euroluk geliri tepiyorsunuz. iki galibiyet iki beraberlik aldığınızda bu para 30 milyonun üzerine çıkıyor şampiyonlar liginde.

    gelir varsa transfer de var, kuş kadar para aldığımız süperligin şartları belli. maaş ve transfer bütçesi açmak istiyorsak bize para lazım. bu para salt sponsorluk veya gönderdiğimiz oyunculardan değil, katıldığımız avrupa turnuvalarından da geliyor.

    o yüzden ben 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı'ndaki oyunu kabul etmiyorum. rakip ne bileyim bir ajax olur psv olur, rangers olur o zaman yenersin yenilirsin, bunu bir nedene dayandırabilirsin. bütçeler belli tesisler belli. halı sahada oynayan bir takıma berabere kalıyorsun. bunun izahı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın