• 9370
    olaya biraz farklı açıdan bakmak gerek. sosyolog değilim fakat sosyal medya dediğiniz zaman gruplar halinde ayırmamız gerek.
    twetter sosyal medyası
    forum, sözlük sosyal medyası
    instagram sosyal medyası.

    şimdi twetter sosyal medyası kendi içerisinde çok farklı ayrılabilir fakat ana şablonda 4'e ayırmamız mümkün.
    - araştıran, yazan ve forumlardan düşmüş eskilerin kullanıcılar.
    -betçi hesaplar araştırmadan, etmeden saçma sapan prim kasan aptal sürüsü. ki bunlar bir şekilde takipçi kasıp fazla miktarda takipçisi olabiliyor.
    - betçi hesapları, aptal fenoları takip eden ve bunların her dediğine aa evet diyen futbolu çok az bilen kitle.
    -etliye sütlüye pek karışmayan fakat bilen, her mecrada yazmayan ya da yazsa bile çok takipçili olamayan hesaplar.
    twetter'da inanılmaz güçlüyüz. bu birkaç unsura bağlı iyi hesaplarımız mevcut ve bir baskılama modumuz var o nedenle birlikte ilerliyoruz. bu sebepten betçi hesapları ve betçi ve futboldan bi haber fenoları takip eden kitleyi bastırmamız mümkün olmaktadır. o nedenle galatasaray taraftarı twetterda güçlü ve daha anlaşılır. ekip.

    diğer durum instagram tamamen gündelik yaşayan, hayata bir kamera açısından bakıp, 1 dakika güzel poz verip geri kalan zamanını kötü bile geçirse dışarıya olumlu mesaj veren saçma bir alan orası.
    hal böyleyken buradaki taraftarlardan, araştıran ve futbol bilen, kulübe ve oyuncuya zarar verir mi vermez mi diye düşünen bir kitle değil burası.
    burası tüketici ve öğütücü bir yer o nedenle burayla başa çıkmak zaten yapısı gereğiyle de imkansız bir platform ne yazık ki...

    üçüncü alan sözlükler ve forumlar cidden galatasaray taraftarı burası işte.
    burası araştırır, sorgular, dert edinir, bunu paylaşır ve yön verir.
    artık ne yazık ki sözlükler ve forumlar iptal oldu.
    azınlık oldu, terk edildi...
    hele ki sözlük ve forum yazarları instagramda pek aktif de olamazlar çünkü bizler görsel medyadan uzaktık bizim için her daim avatar vardı o avatarlar da genelde biz olmazdık, neyse...
    sözlük ve forum yazarları allah'tan aktif olarak twetter kullanıyor da oralara girdik ve güçlendik yoksa sosyal medya taraftarı dediğimiz hadise de futbolcular cidden mana da yıpranırdı. ki şu an bile bu instagram yüzünden yerli yeksan olanlar var umarım kulüp iletişimcileri bu konuyu aydınlatıyorlardır.
    her neyse dediğim gibi bu alanda ahkam kesecek birisi değilim, kullanıcı yorumları ve gözlem diyebiliriz ancak. kişisel olarak instagram postu altında eleştirileri asla oyuncuların kaale almaması gerektiğini düşünmekteyim.

    -
App Store'dan indirin Google Play'den alın