• 33227
    yabancı sayısından dolayı gönderilecek oyuncuların bonservis bedelleri istediğimiz gibi olmayacaksa eğer, kiralık göndermemiz gerekecektir. ve mutlaka ilk 11’de oynatılacak kulüpler olmalıdır. örneğin birçok oyuncusunu gönderen barcelona’nın forma rekabetinde bizi gururlandıracaklardır kuşkusuz.

    parades gelirse eğer, bunu birazdan ayrıca yazacağım ama bugün berkan’ın mutlak ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünüyorum. sergio’nun veya midtsjö’nün yedeği olmayı hak etmeyecek düzeydedir.
    kıyaslama yapmıyorum. ligde 3 yerli oyuncu gerekliğinden dolayı çözüm olarak sezon boyunca çok rahat oynatılabilir bir güven veriyor bu adam.
    boey ve angelino’nun ileride herhangi bir rakibi kendi yarı sahasında dar edecektir orada onlara hücum oyuncularıyla beraber dar.
    dolayısıyla berkan geçen sezona göre omurgadaki değişiklik için çok uygun kalıcı çözümlerden biri olacaktır.
    sergio’ya göre 6 numarada berkan çok daha uygundur bugün.
    parades’in gelişi ise boey’in ayrılmasını işaret edebilir bize. çünkü boey’in yerine defansif özelliği ağırlıklı olan geride güvenle bekleteceğimiz bir dubois vardır eğer gönderilmeyecekse.
    ligdeki yerli kuralı (yabancı kuralı değil) gerekliğinden dolayı berkan’a ön bölgeyi de gözün kapalı ayrıca emanet edebiliyorsun.
    o halde söylentilerin olduğu mertens’in arabistan’a uygun bonservis karşılığında gidişi bu şekilde uygun görülebilirdir.
    lanet olsun ki yine 3 yerli kuralı yüzünden istemsiz ayrılıklardan birini daha yaşayacağız.
    zaniolo’yu mu göndermek? lütfen asla! :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın