• 33222
    futbol direkt olarak bir denge oyunu.

    bunu sağlayamadığınızda başarılı olmanız nerdeyse imkansız. en güzel örneği de neymar-mbappe-messi ön hattına sahip psg'nin ucl'de sürekli tokat yemesi. muhtemelen bu üçlüyü kurduktan sonra çoğu paris taraftarı bu yıl bütün turnuvaları donumuzda sallarız demişlerdir.

    ama realiteye gelince iş öyle olmuyor. zaha tek başına bir yetenek seti, direkt üzerine sayısız hücum aksiyonu planlayabilirsiniz. zaniolo keza öyle, çok farklı özellikleri olan ve oyunun üstüne kurulmasını isteyen bir profil. kerem, bunlardan farksız değil, ön planda olmak ve güven hissetmek onun için her şey. ıcardi'yi sona bıraktım, gerekirse tüm takım kendisine odaklanıp onu oynatacaksınız.

    bu oyuncuların hepsini anda anda sahaya koyup buyrun oynayın demekle olmuyor işte bu işler. denge faktörü tam da burada devreye giriyor. o yüzden aylardır rashica diye bağırıyoruz, saçını başını sevdiğimizden değil. tüm oyun planının denge unsuru oluyor çünkü.

    takımımızın kadro planlaması adına şuan yapabileceği en güzel şey zaniolo'yu satmak. yarım sezon önce 15'e aldın, 25'e ver gitsin. mis gibi bir kazanç ve kadro için de çok ciddi bir rahatlama yaratacak. hem de sorun çıkarma potansiyeli en yüksek oyuncudan kurtulmuş olacağız. isteyen zaniolo'nun roma'dan neden ayrıldığına açıp bakabilir, aynı duruma düşmemiz hiç de düşük bir olasılık değil.

    zaniolo'nun gidişi, rashica'nın gelişi tüm taşları yerine oturtur. aksi taktirde çok sorun yaşayacağız, emin olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın