• 779
    https://twitter.com/...722231074291712?s=46

    trabzon'un hamlesi çok yerinde olmuş; federasyon bu şampiyonlukları ve yıldızları sayacaksa galatasaray'ı da 5 yıldıza çıkarmadan yapmaz bunu. bunun için de ateş güneş'in kazandığı bir şampiyonluğun bize eklenmesi gerekiyor. bunu yaptığınız anda trabzonspor'un kurucu kulüpler argümanını destekleyen bir emsal oluşturuyorsunuz.

    bizim de yapmamız gereken başından beri buydu. liselilerin hayata bakışını biliyoruz tabii ama devletin mevcut işleyişine senden benden yüz kat daha yakından şahit olan insanlarsınız yahu. galatasaray'ın komisyona türkiye kupası şampiyonluklarının sayılması için bir başvuru, uefa'nın düzenlediği turnuvalardaki şampiyonluklarının sayılması için bir başvuru, 1923 öncesi şampiyonlukların * * sayılması için bir başvuru yapması gerekiyor. aynı şeyi trabzonspor yapmaya başlamış işte bakın. öyle norveç vatandaşı gibi saf saf hukuki sürecin tarafsız ve adil şekilde yürümesini beklersek "e ama 20 yıl önce verilmiş emsal karar var, nasıl ona aykırı karar verirsiniz, noldu hani hukuk vardı?" diye bakakalır gideriz.

    bu arada fenerbahçe galatasaray'ı medyayla kamuoyu oluşturarak masa başında yenebileceğinden emin görünüyor ama mevcut düzende trabzonspor için o kadar emin olmasınlar bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın