• 773
    2 senedir gerek sözlükte gerek etrafımda avazım çıktığı kadar bağırıyorum. etrafımdaki fenerbahçeliler bile bana hak vermeye başladı. ama bizim kulüp hala daha sokak ağzı ile cevap veriyor. yok eski defterler, yok aynı değil, yok sayılamaz da bilmem ne.

    https://twitter.com/...722231074291712?s=46

    trabzonspor muazzam bir açıklama yapmış. fenerbahçe’nin isteğinin ne kadar saçma olduğuny tek tweet ile özetlemiş resmen. ayakta alkışlıyorum kendilerini.

    öncelikle şunu açıklayalım. saydırmak istedikleri şampiyonluklar 1959 öncesi değil, 1950 öncesi. 1950-1959 arasında profesyonel istanbul ligleri oynandı. sonrasında uefa kendi organizasyonlarına katılım için bir milli lig kurulmasını istedi. hatta beşiktaş’ın 2 şampiyonluğunun sayıldığı federasyon kupası sırf avrupaya giden takımı belirlemek için yapıldı ve sonrasında milli lig kuruldu.

    şimdi trabzonspor burada çok iyi bir noktaya değinmiş. madem 2 şampiyona aynı yıl içinde 2 ayrı şampiyon çıkarabiliyor 1952 yılında başlayan ve 1996 yılına kadar devam eden türkiye amatör futbol şampiyonası da sayılsın ?

    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Türkiye_Amatör_Futbol_Şampiyonası

    1923-1950 arası ara ara oynanan, bazen birlikte çakışan, kulüplerin önemsemediği ve yedek oyuncularını gönderdiği 2 amatör turnuva şampiyonluktan sayılıyor da, 1952 yılında başlayan ve 1996 yılına kadar devam eden amatör türkiye şampiyonası neden şampiyonlukan sayılmıyor ? e 2 ayrı şampiyon çıkarabiliyoruz ya zaten sizden öyle öğrendik. yine 2 şampiyon olsun ?

    adamlar 0 araştırma ile gazete küpüründe yazan türkiye şampiyonu yazısı için lig şampiyonluğu istiyorlar. bu nasıl bir kafadır ? madem öyle yazıyorum buraya 2013-2014 türkiye kupası şampiyonu galatasaray. hadi bakın içinde türkiye yazısı geçiyor, içinde şampiyon yazıyor. verin bana bir şampiyonluk daha.

    yani kulübümüz o kadar saçma sapan cevaplar veriyor ki inanılır gibi değil. ya bu konuyu “iflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış” diye saçma sapan açıklama ile savunarak zaten adamların saçmalığını kabul ediyoruz. bak trabzon’a şak diye bana 58-64-66 şampiyonluklarımı verin diyor. adamlar amatör türkiye şampiyonasını kazanmış e versinler onlara da o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın