• 753
    @drogba11 'in sorusu kesinlikle doğru. daha önce reddedildiğini savunanlara karşı fener tff'e taleplerinin olmadığını belirtiyor. ''talep etmedik ki reddedilsin'' tarzında bir algı yürütüyorlar. ama herhangi bir kulübün talebi zaten re'sen tüm lig adına karar alındığından cevap niteliği taşıyor. tabi hukuken bilmiyorum ama mantıklı olan şey bu.
    onun dışında bana şey de saçma geliyor. 59'da lig kurulmuş denmiş ki ''arkadaşlar sıfırdan başlıyoruz, milli sınırdaki herkese açık olacak ligimiz. avrupa yoksa bizi şampiyonlar ligine almayacak.'' e siz de kabul etmişsiniz. galatasaray'ı fener'i beşiktaş'ı vs... fener tarafından kabul edilmiş zaten sıfır şampiyonlukla herkesin lige başlaması, ligin açılışıyla. çünkü o dönemkiler biliyor o kupaların gerçekten bir lig değeri taşımadığını. hiç muhabbeti dönmemiş bile. dönse bilirdik.
    sonradan algılarla işi buraya getirdiler. şu an basında dehşet gücü var ali koçun. umarım bir an önce şu saçmalık biter ve son kozundan da olur. he türkiye burası bu adamlara bilmem kaç yıldız verirlerse artık galatasaray bile olsa bırakırım abi ligi izlemem. ama taraftar olarak tff'e gideceğiz tepki yürüyüşümüz var derseler şu an saat gece 1:35 gelirim. biraz fazla saldık meydanı boş bıraktık taraftar olarak. 5 yıldızlı paylaşım yapan yayın kuruluşlarının videolarını, yayınlarını izlemeye devam ettik. şu an bile hala izleyen galatasaraylılar var. ne yazık ki. şu an ne vole, ne sport digital hiç birini izlemiyorum. en büyük taraftar oluşumuyuz, hem nicelik hem nitelik olarak. bunu ürkütücü olarak kullanmamız gerekiyor.

    bir de trabzonsporluların paylaşımlarına bakıyorum. adamlar 7 yıldızımız olacak filan diyor. o yüzden onlar da sessiz ve bu yüzden yıldız konusunda tekiz. adamlar 1967 doğumlu ama iki kulübün birleşimiyiz ikisinin kupalarını bize yazmalı tff diyor. çok ilginç kafalar valla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın