• 33174
    acilen forvet işini çözmesi gereken takımımız.

    zorlama adamlarla forvet olmuyor işte. anlam veremediğim bir şekilde son 8-9 yılı ya tek forvet ya da forvetsiz geçirdik. bugün umut nayir'e burun kıvırdık ama yedekte en az 2 tane net forvet lazım olduğunu görüyoruz. ana forvetin çok iyi, yedeklerin de en azından iyi olmalı. icardi olsun ama arkasındaki adam acaba dedirtmesin. zaten icardi varsa o oynayacak, biz demiyoruz ki icardi'nin yedeği haverts olsun. bakambu makambu farketmez valla 1 tane sağlam yedek olmalı. hem maç içinde de şart oluyor.

    forvet transferi ile aynı öneme sahip olmak üzere torreira yanına dripling yapabilen bir orta saha da lazım. bu bakımdan fred bana kalırsa parades'ten daha iyi olur. savunmadan veya beklerden alınan pası baskı altında saklamak, arkası dönük alınan topun oyuna katılımını sağlamak gibi özellikleri barındıran bir isim alınmalı. profil bu olmalı. torreira zaten mücadeleci birisi, onu tamamlayacak isim lazım.

    ve son olarak bir adet rashica'n olsa bile bir adet daha olmalı diyorum. rashica, geçen sezonun bana göre açık kahramanı. geçen gün sivas deplasmanındaki maçın özetini izlerken attığımız ilk gole dikkat ettim. çocuk orta sahada topu kapıyor ve direkt hücuma gönderiyor. yani bu işi orta saha oyuncusundan beklersin normalde ama rashica yapıyor. son yıllarda izlediğim en ahlaklı futbolcuların başında geliyor. hızlı, çalım atar, şut atar... en önemlisi çok ama çok çalışkan, özverili. böyle oyuncu buldun mu kaptırmayacaksın. yunus akgün'ün beni en sinir eden özelliği bu işte. gamsız kere gamsız. öyle yunus falan olmaz o iş.

    bir de mertens'ten beklentileri iyice azaltmak gerekiyor sanırım. 1 yaş daha yaşlandı. allah var geçen sene sakatlanana kadar çok özverili oynadı ama artık fizik elvermiyor. ileride baskı işini hep o başlattı, iyi pres yaptı yaşına rağmen ama son 2 aydır maalesef geçen sene başındaki halinden eser yok. oraya zaniolo takviye edilebilir, belki de morutan denenmeli. en azından burası için transfere gerek yok.

    icardi, rashica ve orta sahaya 1 adet transfer rica edeceğim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın