• 724
    ülkece şuursuzca enerji ve vakit israfına dönüşmüş konu.

    yıldız sayısından da önemli olan konu yıllık şampiyonluk gelir dağılımı. galatasaray, en çok burada kararlı duruş sergilemeli. bu konu gerekirse üst mahkeme, uefa ve ahm’ye kadar götürülmeli. tırt mahalli lig kupası ile 2023 lig şampiyonluğu aynı ağırlıkta olamaz. bu arada tabii ki bjk, trabzon, ibb ve bursa’nın aldığı payda azalacak. bizden başka kimse olayın ciddiyetinde değil. trabzon ,1967de kurulmuş zaten.

    kaldı ki zaten geçmişte tff tahkim komisyonu bu konu ile ilgili kanuni gerekçeli nihai kararını verdi. konu bitti, kilit. kanuna göre, karara bağlanmış bir dava tekrar görülemez.

    ayrıca fenerin kabul ettirmek istediği yıllarda, aynı yıl içinde, türkiye’de başka başka ,eşdeğerde lig/kupalar var. onların şampiyonları da pay isteyecek. içinden çıkılmaz bir karmaşa.

    aklıma başka bir ihtimal daha geliyor. esasında bir şeyin değişeceği yok ama olumsuz ekonomik/siyasi gelişmeler konuşulmasın diye sunni gündem yaratılıyor. 12 eylül sonrasında 3 büyükler arası rekabet ve gerilm artırılıp hesapta basın gündemi bu şekilde doldurulmaya çalışılmıştı. türkiye’de bu da yapılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın