• 706
    tüm takımlar kazandıkları saçma kupa ve şampiyonlukları saydırmaya çalışarak işi sululuğa vurdurabilir. burda asıl yaklaşım böyle olmalı ki adamların bedava şampiyonluk almalarından duyulan endişeden ziyade düştükleri aciz ve komik durum ön plana çıkarılmış olunsun. durumu ciddiye alıp daha da heveslenmelerine neden oluyoruz. sonuçta burası muz cumhuriyeti. biri çıkar der ki tamam kardeşim bunlar haklı 28 şampiyonluğu var sayıyorum yıldızlarını. sonra bir daha geri alamazsın. beşiktaş'ın beleş 2 şampiyonluk sayısı örneği mevcut.

    benim bu olaya karşı bakış açıma gelince; fazladan yıldız almışlar, almamışlar çok önemli değil. ben fenerli olsam bu kadar başarısız ve travmatik sezonların ardından verilen şaibeli şampiyonlukla kendimi tatmin edemem. ergen tayfanın avuntusu, ali koç'un başarısızlığını örtme çabasıdır bu. coşkusunu yaşamadığım şampiyonluğu neyleyim. 5 yıldız olunca şimdi bunlar kendilerine türkiye'nin en başarılı kulübü mü diyecekler.

    bu kafayla giderlerse 10 sene sonra biz 6.yıldızı takmış oluruz bunlar da gene geçilmiş olmanın verdiği hazımsızlıkla bi yerlerden şampiyonluk bulmaya çalışırlar
App Store'dan indirin Google Play'den alın