• 701
    maalesef süreç aleyhimize işliyor. fenerin kupa seromonisine 5 yıldızlı logoyla çıkmasına müsade eden bir tff var. bunun için hiçbir cezai yaptırım da uygulanmadı. madem komisyona göre karar verilecekti de neden sonuç kararlaştırılmadan 5 yıldızlı logo kullanılması sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı?

    değerlendirilmesi için komisyona karşı çıkan bizken, onlar hiçbir şekilde karşı çıkmıyor ve güya adil bir değerlendirilme istiyorlar. önceden bazı anlaşmaların yapıldığı çok belli. belli ki ali koç saha içi başarısızlıklarını göz ardı etmek için tek çare olarak tüm gücüyle bu yalanı meşrulaştırmaya çalışıyor.

    tam da bjk’ye transfer çalımı attığımız gün tff’nin bu açıklaması da bana artniyetli geliyor. şimdiye kadar bu konu hakkında sessiz kalan bjk’nin sanki fb’ye yanlaması için özel olarak bu tarih seçilmiş. türkiye’de haklı değil çoğunluk olan ve sesi çok çıkan haklı gözükür. bu toprakların kanunudur bu.
    bundan sonra bu mühim konu hakkında daha agresif tutum sergilemeliyiz. yoksa adamlar mahalle maçlarını şampiyonluktan sayarken biz sadece izlemekle yetineceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın