resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2717
    90’larda çocuk olanlar iyi bilirler; lincoln, hagi’nin gidişiyle yaşattığı yoksunluğu dindirebilecek yegane futbolcuydu.

    şimdi sneijder falan var, ne diyosun birader diyecekler olabilir. sneijder, lincoln’den daha ünlü ve kariyerliydi. hatta bazı özellikleri lincoln’den daha iyi bile olabilir. adamın apoletinde cl kupası var aq ama işte o star ışığı en çok lincoln’e yakışıyordu.

    sneijder, iyi bir takımın çıtasını en tepeye çıkarabilecek yetenekte bir futbolcuydu, lincoln ise tepeden tırnağa futbolcuydu. istediği zaman sazı eline alıp tek başına maça hükmederdi. yani bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama sırf sneijder’in hatrına maça giden birini tanımıyorum ama lincoln oynayacak diye onu seyretmeye giden bir sürü arkadaşım vardı. bu arkadaşların şu an galatasaray ile ilgileri pek yok. maçları özetlerden takip ediyorlar falan. şu an oynayan çoğu oyuncuyu tanımazlar. zaten 90’ların çocuklarını futboldan bir hagi’nin gidişi soğuttu, bir de lincoln’un yaşattığı düş kırıklığı, geriye kalanlar ise galatasaray sevdalısı olarak devam ettiler işte.

    hakkında söylenenleri anlayabiliyorum da bambaşkaydı lincoln. 90’ların çocukları iyi bilir bu kekremsi tadı. değilse adam disiplinsizdi, maç seçerdi, deplasmana gitmezdi, tembeldi, muhtemelen itici bir karakterdi ama bambaşkaydı be abi. o bölgede “star” olarak seyrettiğim son oyuncuydu.

    olmasaydı sonumuz böyle ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın