• 395
    şampiyonluk ilan edilene kadar şu maçta galibiyetten emindim. hatta iş buraya kalsa fenerbahçe için çok travmatik bir maç olacağı kanaatindeydim. skor olarak olmasa dahi oyun olarak 6-0'ı bile geçecek tarihi bir oyun ve skor bekliyordum.

    yalnız şampiyonluktan sonra inanılmaz bir rehavet ve goygoy hakim. fb şampiyonluğu kaybetti morali bozuk. biz onların yerinde olsak şu maçı zerre önemsemezdik. ama nasıl bizim en büyük hedefimiz avrupa ise bunların da her daim en büyük hedefi galatasaray'ı yenmektir. şampiyonluğu kaybetmenin acısıyla bizim gazımızı kaçırmak için ellerinden geleni yapacaklar.

    zaten sezon boyunca bin tane hakem hatasıydı, lalesiydi, varıydı uğraştık durduk. biz hakemlere rağmen şampiyon olduk bunlar ise hakemlerle bu haftaya kadar yarışa tutunabildi. şimdi bunların hesabını sorma zamanı. nasıl bileğimizin hakkıyla kazandığımızı tüm türkiye'ye gösterme vakti.

    90 dakika tüm ciddiyetle sahada yer almamız şart. umarım bu rehavetten dolayı saçma sapan bir sonuç çıkmaz. oyun istediğimiz gibi gider ve erken goller bulup 2-3 farka ulaşırsak dahi gevşemeden aynı konsantrasyonla maçı bitirmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın