resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14215
    muslera da her insan gibi parayı sever ve galatasaray bu konuda kendisini yıllar boyunca öyle böyle tatmin etmedi. hatta bir kaç sene aldığı maaş sebebiyle takımda sorunlar yaşandı, muslera yüzünden olduğu basına yansımadı. gomis filan değil bu arada, daha sonra. yıllarca dünyanın en fazla kazanan kalecilerindendi. şimdi de yaşına ve performansına göre bence fazla kazanıyor, helali hoş olsun, allah daha çok versin.

    bize yaşattıklarını be unutacak biriyim, ne de küçümseyecek. manevi olarak bunları taraftar olarak hep yaşatırız. fakat bu demek değildir ki muslera yaşattıklarının karşılığını almadı, fazlasıyla aldı, misli misli aldı.

    bugüne gelirsek, kaptan, gomis ile uğraşacağına saha ile uğraş. dolandırılmışsın, belki çözülür belki çözülmez, hiç görevi olmamasına rağmen yine maddi kayıpların bir şekilde gs tarafından karşılanır ama son bir ay kalmış kardeşim. başlarım senin parana da dolandırıcına da. milyon dolarlarını katlamak istemişsin bir dolandırıcıya rastlamışsın gsnin günahı ne ? kendine gel allah aşkına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın