• 5596
    5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı sonrasi ilginc bir sessizlige burunen yonetim.

    ben ilgili mac sonrasi uyuyamadim, inanirsiniz inanmazsiniz ruyamda bile lale orta'yi gordum kufrederek kalktim, resmen icim yanmis durumda. galatasaray hayatimda onemli bir yere sahip cunku.

    ben basit bir taraftar olarak bu durumdayken sadece bir tweet, bir post ile durumu gecistireceklerse acikcasi yapmis olduklari tesislesme falan kendilerini kurtaramaz. insanlar tepkilerini yonlendirecek bir yer ariyor. takim dahil camiada elimizden sampiyonlugu da masa basi lalelerle alacaklarina dair buyuk endise var. erden timur'a ciddi anlamda guveniyorum, nasil ki malum alanya maci sonrasi algilari bozduysa simdi de elini tasin altina sokacagimdan adim gibi eminim. bu saatten sonra pamuk ipligi ile hocasina tutunan, orta oyunlari ceviren, ahlaksiz, kanunsuz isler yapan bir camiaya sampiyonluk kaybetmek istemiyorum.

    ayrica son olarak bu kritik virajda bize ceza vermek icin her turlu seyin pesine dusen tarafli, satilik bir pfdk varken lutfen icardi basta olmak uzere hic bir futbolcuya hakli da olsak tepki paylasimlari yaptirmayin. onlarin gorevi sahada ter akitmak, saha disinda mucade etmesi gerekenler baskalari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın