• 32507
    geçen sezon ve bu sene arasındaki en büyük fark maçın sıkıştığı ya da git gel yaşanan anlarında çıkıp takımı ipten alacak ya da koparıp götürecek oyuncu sayısının fazlalığı olarak görüyorum.

    geçen sene tepetaklak giderken çıkıp maç alan sadece kerem ve ikinci devre takıma katılan gomis vardı. bu seneyse beğenmediğimiz mata bile maç aldı. gomis aldı. icardi aldı. zaniolo aldı. mertens aldı. midtsjö aldı. okan kocuk aldı. muslera zaten aldı…

    her maçın hikayesinde farklı farklı isimler var. bu beni inanılmaz mutlu ediyor. yıllar sonra ilk defa takımdan kalite akıyor.

    öte yandan asker futbolcuların da önemini yokluklarında ya da düştüklerinde anlıyoruz. torreira, berkan, rashica, boey, yeri geliyor kazımcan… tam atlet ve koşucu adamlar bunlar. formda olduklarında rakibi inanılmaz boğuyorlar.

    açıkçası bu sezon özelinde takımdaki tek eksiklik ritmini bulmuş şekilde vura vura gitmek. tabii ki bunun kontrolümüz dışında sebepleri var. çok ara verildi, tam ritim bulununca oldu bunların bazıları, aşağı çekmeye çalışanlar oldu vs. ama 14 maç kazandığımız süreçte bile tatmin edici, koparıp giden oyunumuz çok olmadı. bu süreç içerisinde avrupa maçları oynuyor olsaydık defolarımız daha bir kendini belli edecekti. şampiyon olduğumuz takdirde okan hocanın önümüzdeki sene en büyük sınavı burada olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın