• 2475
    ne kalite ne sistem ne de altyapı eksikliği çeken takım. yıllardır bu içi boş argümanlar kullanılıyor başarısızlık için. milli takımların başarılı olabilmesinin tek yolu var: o da birlikte oynama alışkanlığı.

    dün gece oynanan 28 mart 2023 türkiye hırvatistan maçında rakibimizde 2014 yılından beri beraber oynama alışkanlığına sahip oyuncular var. bir dönem sürekli bize ters gelen izlanda milli takımı da bu sebeple başarılı oluyordu, üst üste 2 turnuvayı domine eden 2010'lar ispanyası da böyle başarılı oldu. tarih boyunca 2 turnuvada (2002 wc ve 2008 euro) üst düzey başarı elde eden türk milli takımı da tam olarak bu sebeple başarılı oldu.

    fatih terim önderliğinde 96'dan beri beraber oynayan gs takımının iskeleti olmasaydı altın jenerasyon denen 2002 takımı dünya kupası elemelerini bile geçemezdi. şu anki milli takımdan çok daha kaliteli olduğu iddia edilen 2008 yarı finalisti takımın geri 4'lüsü sabri-emre aşık-servet-hakan balta! insanlar, eskiye olan özleminden dolayı her şeyin şu andan daha iyi olduğunu iddia ediyor ama değil! şu anda da gayet yetenekli bir oyuncu havuzu ve grubu var ama her milli takım arasında başka başka isimler var, her gelen teknik direktör de bununla oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın