• 1792
    ara transfer döneminde üç transfer yapmış yönetim. ara transferlerin takviye yapmak için uygun, takım çehresi değiştirmek için ise yanlış olduğunu düşünen kişilerdenim. bu ara transfer dönemi için yönetimi bu sebeple yürekten kutlamak gerekiyor.

    sezon başından ara transfer dönemine kadar ilk 11 yazarken 9 oyuncunun yerinin neredeyse garanti olduğu, yalnızca sol bek ve sağ açık mevkilerinde istikrar olmadığı herkesin malumu. yönetim bu iki mevkiye ilk 11 transferi yaptığı gibi, bir de yerli alternatif sorununu çözme adına bir çok mevkide oynayabilen kaan ayhan'ı transfer ederek teknik ekibin işini epeyi kolaylaştırdı.

    alınan oyunculardan nicolo zaniolo'nun ne kadar kıymetli olduğunu söyleme gerek yok. form bulunca ilk 11 ' de yerini alacaktır. bu haliyle bile 11 mart 2023 galatasaray kasımpaşa maçında oyuna girerek 3 puanı getiren isim oldu.

    sam adekugbe iyice sorunlu hale gelmiş sol bek bölgesinde gelir gelmez ilk 11 ' e yerleşerek doğru transfer olduğunu gösterdi. bazı kesimlerce beğenilmedi, kazımcan karataş'ın gerisinde olduğu söyleniyor ; ancak bu doğru olsa bile, geçiçi statü gereği yarım sezonda yerli alternatifi olarak çok kıymetli olduğu tartışmasız.

    kaan ayhan ise 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçında muhtemelen sahada olacak. emin bayram her ne kadar çok şey beklediğimiz bir yeteneğimiz olsa da kaan tecrübesi ile daha güvenilir konumda.

    daha oynanan ilk maçta yapılan üç transferinde ne kadar yerinde olduğu ortaya çıkmış durumda. hatalar olsa da bu yönetim kadro mühendisliği anlamında büyük emekler ile çalışıyor. biz de taraftar olarak kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın