resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6292
    3,5 senelik başkanlık döneminin 3 senesini fair play yüzünden kısıtlı oyuncu alım satım ile geçirmiş rahmetli başkanımız. bugün bizi bir arada tutan galatasaray için 700 milyon liralık kefalet vermiştir. kemerburgaz arazisi işiyle, galatasaray adasının kulübe kazandırılmasıyla, borçların dövizden tl'ye çevrilmesiyle bizzat ilgilenmiştir. stresten hasta olmuş, gözümüzün önünde eriyip gitmiş, kelimelerini biraraya getirmekte zorlanırken galatasaray tvye çıkıp icraatları anlatmaya çalışmıştır.
    ben çok severdim. siz seversiniz, sevmezsiniz, sizin seçiminizdir. kimler kimlerden nefret ediyor. kardeşler düşman; düşmanlar can ciğer oluyor. hayatının son zamanlarında, belki de en çok uğraştığı didiştiği adam, fatih terim, cenazesine katılıyor, dua ediyor. hayatın bir gerçeği var, hepimiz ölümlüyüz, yetersiziz, çabalıyoruz. daha iyi olalım, daha güzele ulaşalım diyoruz. bunun için uğraşırken hatalar da tecrübelere dahil.

    saygı, sevmediğiniz adamlara hakkını verebilme becerisidir. mustafa cengiz de hakkı teslim edilmesi gereken bir insan. ben senden razıyım, toprağın bol olsun başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın