• 518
    son haftalarda yine ortaya çıkmış olan taraftar. bu sefer mesele galatasaray’ın kazanamaması değil, fenerbahçe’nin hakem kararlarıyla yarışta tutulması. bunun üzerinden tepki seviyesini aşan bir yangın başlatıldı 2-3 haftadır sözlükte.

    değerli galatasaraylı yazarlar, bunlar galatasaray’ı durduramayacaklarını bizden daha iyi biliyorlar. amaçları; geçen sene trabzon arayı açınca ticaret ve reyting zararlarına uğradıklarından ötürü bu seneyi de benzer bir şekilde kapatmamak. bu kanalize kararlar olmasaydı fener ve bjk lehine şu an galatasaray 12 puan farkla ligi bitirmişti. futbol tüccarları bunun böyle olmasını istemez değil mi?

    elbette ki galatasaray’ın şampiyon olmasını istemiyorlar, elbette ki ellerinden gelse bizim galibiyetlerimize 3 puan yerine 1 puan verirler, elbette ki galatasaray onları senelerdir hayal kırıklığına uğrattığı için her türlü kozlarını oynuyorlar. ancak, fener maçından sonra bir şeyi onlar da anladı. futbolculardaki bu kolej havası, kulüpteki bu inanmışlık, camiadaki bu kenetlenme olduğu sürece galatasaray’ı asla durduramayacakları gerçeği bir kez daha suratlarına vuruldu.

    şimdi herkes sakin olsun lütfen!
    biz iyiyiz. önümüze kim gelirse ruhumuzla ve terimizle mücadelemizi ederiz.
    onlar kötü. aldıkları skandal kararlar ve tercihler kötü olduklarının kendilerince de tasdikidir.

    tepkimizi ortaya koyalım. hakemse hakem, mhk ise mhk, federasyonsa federasyon; en ağır tenkitleri edelim.

    ancak, şampiyonluk gitmiş gibi ortalığı ayağa kaldırmayalım. camianın direncini kıracak cümleleri etmeyelim. fener sahamızda kupa kaldıracakmışçasına kabullenmişlikten vazgeçelim. önümüzdeki maça odaklanarak sadece ama sadece saha dışı operasyonları taraftar gözüyle baskı altına almaya bakalım. aksi takdirde tükenmişlik kaçınılmaz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın