• 8992
    yönetim, takım ve taraftar galatasaray'ın en önemli üç sac ayağı. bu üç ayak hangi dönem uyumlu bir şekilde çalışmışsa başarıya ulaşmak her zamankinden daha kolay olmuştur. önceleri çok eleştirsek de ikinci dursun aydın özbek yönetimi şu ana kadar oldukça iyi bir sınav veriyor. takım okan buruk yönetiminde oldukça iyi bir top oynayıp yukarıya doğru ivmeleniyor. şimdi sıra taraftarda, herkesin elini taşın altına koyma vakti.

    taraftar karşımızda organize bir ekip olduğunu pfdk'nın bir kez daha stadın yarısına ceza verdikten sonra anlamış olması lazım. bu nedenle 21 ocak 2023 galatasaray antalyaspor maçında tribünlerde bambaşka insanlar olacak. en az futbolcular kadar statta maçı izleyecek kişilerin de önemli sorumlulukları var.

    1) gol gecikebilir, futbolcularımız hata yapabilir. tüm takımın üstünde baskı unsuru olmaktan uzak durup motive edici şekilde desteklemeliyiz.

    2) maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar rakibe ve hakeme buradan çıkamayacağız hissini vermemiz gerekiyor.

    3) ıslıklarımızı takımla birlikte savunma için kullanmalı ve motivasyonumuzu takımla birlikte hücum ederken hissettirmeliyiz.

    4) olurda golü bulursak, takımın geri çekilmesini engellemeli daha fazla gol atması için teşvik etmeliyiz.

    5) skor garanti altına alınmadan flaş şovuna kesinlikle geçilmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın