• 32176
    bu saatten sonra takım da taraftar da sadece kendi maçıyla ilgilensin. rakipler de kazanacak, son dakika golleriyle veya basit hatalarla, kötü oynayarak da kazanacaklar. biz de kazandık hatta bu sezon en çok biz kazandık. direkt aklıma gelenler antalyaspor, ümraniyespor, gaziantep, konyaspor, sivasspor. 18 maçın 5'inde son dakikalarda kazandık. en kritik dönemde hem de.

    bu saatten sonra biz kazandığımız sürece en yakın rakibimiz en fazla 4 puan yaklaşabilir bize. biz iyi oynuyor muyuz? evet. en iyi kadro bizde mi? evet. ligimizde maçı en fazla değiştirebilecek isim bizde mi? evet. hocamız güven veriyor mu? evet. fikstür olarak her takımın isteyeceği gibi zor maçları evimizde, nispeten güçsüz takımlara karşı deplasmanda oynayacak mıyız? evet.

    mevzu bitti. yok fener son dakika atmış, beşiktaş atmış bize ne? son dakika atınca 4 puan vermiyorlar. bu saatten sonra tek mottomuz konsantrasyon olmalı, rakip ayırt etmeksizin evimizde her maçta hatay maçındaki gibi bir atmosfer yaratmalı, deplasmanda da takıma ve hocaya güvenmeliyiz. beşiktaş hariç neredeyse bütün zor maçları evimizde oynuyoruz ki galatasaray camiasının en sevdiği şeydir şampiyonluk maçında evinde direkt rakiplerle oynamak. kesinlikle daha iyi motive oluyoruz. deplasmanlarda da akıllı oyun ve bireysel kaliteyle bu işi götüreceğiz inşallah.

    ne rakipleri gözümüzde büyütüp gereksiz yere stres ve gerginlik yaratalım ne de şampiyonluk havasına girelim ocak ayında. bu işleri rakipler iyi yapar, sonunu da iyi biliriz. galatasaray camiası nisan gelmeden şampiyonluktan bahsetmez.

    ama şu da bir gerçek ki artık bu takım saltanat kayığına bindi. zaten binmesek de ''bindi.'' derler.
    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın