• 32130
    acil transfer ihtiyacı olduğunu düşünmediğim takım.

    barış alper yılmaz forvet mevkiinde güçlü bir alternatif olabileceğini gösterdi. zaten forma icardi'nin. gomis de öyle yada böyle büyük fayda sağlıyor kısa süreler içerisinde. sezon sonu ama icardi ama bir başka futbolcu bu bölge için para harcanacak. öylesine bir adam için maliyet yaratmak anlamsız.

    sol bekte kazımcan'ın sakatlığı uzun değil ama buraya kısa vadeli, maliyetsiz bir türk oyuncu transferi fikri kötü değil.

    defans ve orta sahada çok büyük fırsat transferleri hariç gençlerimiz rotasyonu hakediyor. emin bayram ve metehan bence bu gün fenerbahçe defansında ilk 11 oynarlar. baran aksaka ve belki emirhan biz buradayız diye bağırıyorlar. ofansif anlamda yusuf demir zaten bir şekilde rotasyon oyuncusu olmalı ve süre bulmaya başlamalı. kanatlarda yunus, kerem, rashica çok yönlü iki oyuncumuz yusuf ve barış'ın da varlığıyla yeterli kadro zenginliğini sağlıyor. sağ bekte zaten ali turap bülbül geliyor arkadan. boey ve leo gibi iki adam sakatlansa bile güvenebiliriz.

    muslera büyük güç. onu şimdikinden iyi yedekleyebiliyorsak güzel bir önlem almış oluruz. onun dışında boşa para harcamamakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın